Ferry van de Wal (kettlebellsport)

Het Sportgala zet één keer per jaar niet alleen sporters en talenten in het zonnetje maar probeert door middel van het gala, de Sport één keer per jaar een EXTRA podium te geven. Daarmee aangevend dat sport erg belangrijk is om allerlei redenen.

Mensen die meer bewegen en sporten zijn niet alleen lichamelijk en mentaal fitter, ze hebben ook minder kans op allerlei ziektes. Sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, ook wanneer je dat nog op latere leeftijd doet.

Diegene die wij hier in het zonnetje willen zetten, leeft en werkt helemaal in deze droom.

Als je dagelijks bezig bent met sport, je eet zeer gezond en gevarieerd, helpt ook andere met hun trainingen. Ook je eigen kinderen worden door jou getraind en onder handen genomen, dan ben je goed bezig.

Als je dit alles doet in je eigen gebouwde trainingshome met alle faciliteiten om jouw sport te beoefenen. En als je dan in deze sport ook nog eens wereldkampioen in jouw klasse wordt………dan blijft er voor de nominatiecommissie van het Sportgala Peel en Maas niets anders over om te besluiten dat de Bijzonder Waarderingsprijs van het Sportgala Peel en Maas 2023 wordt uitgereikt aan:  Ferry van de Wal

                        

Bekijk het filmpje van Ferry:  https://youtu.be/ogVIrJoNmeo