Meisjes C/B Peelpush 
Dit meisjesteam van meiden van 14/15-jaar begonnen het seizoen 2022/2023 als meisjes C in de hoofdklasse en werden daar grandioos kampioen.
Voor de tweede seizoenshelft werden ze door gebrek aan tegenstand in een leeftijdscategorie hoger ingeschreven. Ook nu werden ze kampioen maar nu als meisjes B.
Als extra beloning mochten ze (weer als meisjes C) mee doen aan de algehele kampioenschappen van Nederland en  hierbij wisten ze de 3e plek te behalen.
Als toetje op het hele seizoen sloten ze af met de bekerwinst voor meisjes C voor Zuid-Nederland door van Sliedrecht Sport te winnen.
In december 2023 werden ze weer kampioen in de hoofdklasse B.

 

Nominatietekst Sportgala 2023

Dit meisjesteam van VC Peelpush bestaande uit meiden van 14/15-jaar, op 1 na allemaal wonend in Meijel,  begon het seizoen 2022/2023 als meisjes C in de hoofdklasse en ze werden daar grandioos kampioen.
Voor de tweede seizoenshelft werden ze door gebrek aan tegenstand in hun leeftijdscategorie hoger ingeschreven. Ook daar werden ze weer kampioen maar nu als meisjes B. Als extra beloning mochten ze (weer als meisjes C) mee doen aan de algehele kampioenschappen van Nederland en  hierbij wisten ze de 3e plek te behalen. Een fantastische prestatie: met je eigen Meijelse team 3e van Nederland worden!
Als toetje sloten ze het seizoen af met de bekerwinst voor meisjes C voor Zuid-Nederland door van Sliedrecht Sport te winnen. Ook buiten de wedstrijden om gaan de meiden graag met elkaar om en doen ze ook vrijwilligerswerk voor Peelpush. Ze worden begeleid en gesteund door trouwe coaches en trainers.

Bekijk hier het filmpje van de meisjes C/B Peelpush: https://youtu.be/qtZWhrN3UzE