Nina Evers
Ook dit 15-jarige volleybaltalent traint 4 dagen in de week: maandag op Papendal en de rest van de week bij de volleybalschool van Peelpush in Meijel. Op woensdag is er een hybride training met bal en kracht. Deze wordt gevolgd  in overleg met school.
In de weekenden speelt Nina de wedstrijden met Dames 1 van Peelpush in de Eredivisie. Verder is zij een vaste keuze in het team van ‘Oranje onder de 18 jaar’. Nina begon op 6-jarige leeftijd te volleyballen. Ondanks dat verschillende familieleden deze sport ook beoefenden, heeft ze zelf de keuze gemaakt. Nina is een speelster die erg kan genieten van de wedstrijddag: de reis met de meiden er naar toe, het samen eten, de voorbereiding en de wedstrijd zelf. Ook het spelen van een toernooi vindt ze geweldig: het leven in zo’n bubbel. Het mooiste wat ze heeft meegemaakt was het EK onder de 18 in Servië. Alle 7 wedstrijden gespeeld en 3x winst.

Nominatietekst Sportgala 2023 
Dit 15-jarige volleybaltalent uit Meijel traint 4 en soms 5 dagen in de week. 1x op Papendal en de overige trainingen zijn bij Peelpush in Meijel.  Op facultatieve basis sluit ze ook op de 5e trainingsavond aan in Papendal.
In de weekenden speelt Nina de wedstrijden met Dames 1 van Peelpush in de Eredivisie, waarin zij in 2023 vaste basisspeelster werd.  Verder is zij een vaste keuze in het team van ‘Oranje onder de 18 jaar’. In 2023 speelde ze het EK in Servie. Ze speelde alles en het team won 3 wedstrijden.  Nina begon op 6-jarige leeftijd te volleyballen. Ze is een speelster die vooral erg kan genieten van de wedstrijddag: de reis met de meiden er naar toe, het samen eten, de voorbereiding en de wedstrijd zelf. Ook het spelen van een toernooi, het leven in een  bubbel,  vindt ze geweldig. Over 5 jaar hoopt ze in het Nederlands team te spelen en haar droom is om ooit in het buitenland (Italië) te spelen.


Bekijk het filmpje van Nina: https://youtu.be/EZvTBFnNNYI