DSG Expression (Unique)
Deze dansgroep is gestart in 2007 en een groot gedeelte van de huidige groep was hier bij en dansen dus al zo lang met elkaar.
De meiden zijn dol op dansen en trainen elke week met volle energie.
Elk jaar een andere dans, choreografie en flitsende outfit dat jaarlijks op de presentatiedag van Expression gepresenteerd wordt.
Ze treden regelmatig op en doen wel eens mee aan wedstrijden in de regio… maar helaas zonder concurrentie. Er zijn ook wel grotere optredens geweest. Zo hebben ze enkele jaren achter elkaar opgetreden op Funpop. Maar hun hoogtepunt was een optreden op de 11e van de 11e in een vol MECC in Maastricht met Spik en Span voor een groot publiek. Dit vonden ze super spannend en tof.

Nominatietekst Sportgala 2023
Deze dansgroep is gestart in 2007 en een groot gedeelte van de huidige groep was er toen ook al bij. Ze dansen dus al heel lang met elkaar. De groep is onderdeel van Dansvereniging Expression uit Baarlo. Die bestaat dit jaar 50 jaar.
De meiden zijn dol op dansen en trainen elke week met volle energie.
Elk jaar een andere dans, choreografie en flitsende outfit. Dit allemaal wordt jaarlijks op de presentatiedag van Expression geshowd.
Ze treden regelmatig op en doen wel eens mee aan wedstrijden in de regio…  helaas zonder concurrentie!  Er zijn ook wel grotere optredens geweest. Zo hebben ze enkele jaren achter elkaar opgetreden op Funpop. Maar hun hoogtepunt was een optreden voor een groot publiek op de 11e van de 11e in een vol MECC in Maastricht met….. Spik & Span. Dit vonden ze super spannend en tof.

 

Bekijk het filmpje van DSG Expression (Unique):  https://youtu.be/K8Qjcb7Z5Sg