Deliano Antonio
Dit 17-jarige handbaltalent begon op zijn 7e jaar in de jeugd van Bevo. Bij binnenkomst daar en bij de eerste training zei de jeugdtrainer Lammert van Berlo al: ‘die moeten we in de gaten houden’. Twee jaar terug begon Deliano in de regionale selectie met 50 personen en wist zich door keihard te trainen via de B- en de A-groep naar ‘Oranje onder de 18’ te spelen.
Hij traint nu 4 dagen per week op Papendal en op de vrijdag traint hij bij Bevo in de zaal en extra krachttraining. Bij Bevo is hij een vaste kracht in het 2e team is en speelt hij al regelmatig in het 1e team, waar hij volgend jaar een vaste keuze hoopt te zijn. Hij ziet zich zelf over 5 jaar in de Duitse competitie spelen.

Nominatietekst Sportgala Peel en Maas 2023 
Dit 17-jarige handbaltalent uit Panningen begon op zijn 7e jaar in de jeugd van Bevo. Al bij de eerste training daar zei jeugdtrainer Lambert van Berlo: ‘die moeten we in de gaten houden’. Twee jaar terug begon Deliano in de regionale selectie met 50 personen. Hij wist zich door keihard te trainen via de B- en de A-groep naar ‘Oranje onder de 18’ te spelen. Zijn sterke punt is zijn sprongkracht en zijn volledige focus op handballen.
Hij traint en woont inmiddels 4 dagen per week op Papendal en op vrijdag traint hij bij Bevo in de zaal. Hij doet ook nog extra aan krachttraining. Bij Bevo is hij een vaste kracht in het 2e team en speelt hij al af en toe in het 1e team, waar hij volgend jaar een vaste keuze hoopt te zijn. Hij ziet zichzelf over 5 jaar in de Duitse competitie spelen. Champions League en in het Nederlands Elftal spelen is zijn droom.